Nieuws

LITSERBORG vanaf 2 juni 2020 weer open!!!!!!!!!!!!!

Bedrijfsleider

april 28th, 2020

No comments

En biljarten mag ook weer (vanaf 6 juni 2020)

Ons aller gezondheid vergde dat ons Ontmoetingscentrum in het weekend van 13 maart 2020 de deuren moest sluiten. Geen activiteiten in de zalen en in het Grand-Café, niet even een kopje koffie of aan de bar hangen, geen biljarten, geen glaasje of ijsje op het terras. Maar vanaf 2 juni kan dat bijna allemaal weer wel, maar wel ‘met de rem erop’. Er mag maar een beperkt aantal mensen binnen, er is afstand (1,5m), je moet je bij aankomst melden en dan wordt je een stoel gewezen, etc. Omdat we mogelijk op een later moment, vanwege een eventueel ‘contactenonderzoek’ moeten kunnen nagaan wie er op welk moment in huis waren wordt je naam en telefoonnummer genoteerd (of wordt je gevraagd dat zelf te noteren). Het bestuur stelde een protocol vast met alle voorwaarden waar een ieder zich aan moet houden. Wie zich niet houdt aan het protocol of aan de aanwijzingen van personeel of bestuur wordt vriendelijk doch dringend verzocht Litserborg te verlaten. Klinkt streng, maar dat kan helaas niet anders, willen we onze deuren open houden.

En wat betreft de BILJARTS: Vanaf 6 juni 2020 kan er ook weer worden gebiljart. Vanwege de 1,5m zal dat slechts op één tafel kunnen. Ook voor de biljarters geldt: Melden bij bij binnenkomst etc.

Klik hier voor hele protocol: https://www.litserborg.nl/wp-content/uploads/2020/05/2020-05-27-coronaprotocol-Litserborg-DEFINITIEF.pdf

Maar er is ook iets dat niet minder wordt, maar juist meer. Het terras wordt -voorlopig tot 1 september 2020- uitgebreid en we hebben een mooie samenwerking met onze overbuurman Roma geregeld. Dat betekent dat er naast de gebruikelijke snacks ook in Litserborg cq het terras kan worden genoten van de ‘menukaart’ van Roma: pizza’s, pasta’s etc.

Comments are closed.