Nieuws

Litserborg zoekt horecamedewerker M/V

Secretaris

september 17th, 2021

No comments

Vanwege het groeiende aantal activiteiten zijn wij op zoek naar een
HORECAMEDEWERKER M/V !

Functieomschrijving:
Je bent een gastvrije en enthousiaste persoonlijkheid met (zo mogelijk) horeca-ervaring. Je bent hardwerkend en wil Litserborg verder helpen ontwikkelen. Je bent het visitekaartje en je zult onze gasten optimaal bedienen. Je bent flexibel en representatief en werken in de avonduren en
weekenden is geen probleem voor je.

Spreekt dit je aan en lijkt een baan in de horeca je wel wat, dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat zoeken wij:
Een flexibele duizendpoot, die graag de handjes uit de mouwen steekt en voor ca. 18 uur per week, incl. een dag in het weekend aan de slag wil.
MAAR: Wanneer je niet helemaal voldoet aan wat wij zoeken of je wil minder uren of je bent student of scholier (>18jr) die in het weekend wel bij Litserborg wil werken. Schroom dan niet toch te reageren.


Wat wij bieden:
Werken in een prettig team in Litserborg. We bieden je een contract aan van voor zeven maanden met doorgroei mogelijkheid naar een vaste aanstelling. Salariëring volgens horeca CAO.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar : Stichting Litserborg, Litserstraat 2, 5275 BV Den Dungen, t.a.v. Frans van der Waal, of mail naar info@litserborg.nl. Voor vragen is hij bereikbaar op 06-38325049.

Comments are closed.