Vrijwilligers

Op zoek naar en leuke uitdaging als vrijwilliger? Wij hebben de volgende vacatures beschikbaar:

Gastvrouw/ heer grand café Litserborg

U gaat graag met mensen om en u kunt goed communiceren en organiseren. U staat graag klaar voor anderen en maakt het gezellig door middel van een persoonlijke benadering. U bereidt activiteiten voor, ontvangt gasten, doet noodzakelijke schoonmaakwerkzaamheden en u verricht werkzaamheden achter de bar en in de keuken. U kunt zelfstandig werken en u dient te beschikt over een goede lichamelijke conditie. Staat gastvrijheid bij u hoog in het vaandel en bent u graag onder de mensen, dan is dit misschien de uitdaging die u zoekt.

Medewerker Klus team Litserborg

Bent u handig, steekt u graag de handen uit de mouwen en helpt u graag anderen met een klusje? Wij zijn op zoek naar een team van klusjes man-/vrouwen om een schilderijtje op te hangen, een plankje te maken, kleine onderhoudswerken uit te voeren enz. Beschikt u over de volgende vaardigheden : Van aanpakken weten/zelfstandig en planmatig kunnen werken en beschikt u over twee rechter handen, dan bent u diegene die wij zoeken. Aarzel dan niet en reageer snel.

Ruimtes/ zalen inrichten Litserborg

De gebruikers van onze zalen hebben graag hun zaal netjes ingericht. Daarom zoeken we een paar sterke personen die graag hun steentje hieraan willen bijdragen.  Denk hierbij aan het opzetten van een vergaderopstelling of een theateropstelling, maar ook aan het leeg ruimen van zalen.  De werktijden zullen voornamelijk in de ochtend rond 8.30 uur zijn, in de middag rond 12.o0 uur of eind van de middag rond 17.00 uur zijn. U dient te beschikken over een goede conditie en u weet van aanpakken.

Bent u geïnteresseerd in een van onze vacatures, reageer dan snel.Loop even binnen bij de Litserborg en vraag naar Jan Cooijmans. Of neem contact op met: voorzitter@litserborg.nl of info@litserborg.nl.

 

Wij bieden een prettige werkplek in een levendige omgeving, in een fijn team.  Wij hopen u graag te ontmoeten.

Menu Title