Wonen, zorg en belevingstuin

Wonen & zorg

Achter en boven Ontmoetingscentrum Litserborg – op het adres Barbaradael – bevinden zich 40 zorgappartementen. Ook zijn er vier woningen voor ‘kleinschalig wonen’. De zorgappartementen worden verhuurd door BrabantWonen en de benodigde thuiszorg wordt verleend door Vivent.

Om in aanmerking te komen voor een appartement kunt u zich inschrijven bij www.woonservicedenbosch.nl. Op die website is ook nadere informatie te vinden.

Voor informatie over thuiszorg kunt u contact opnemen met Vivent (088-1737000) of met het Vivent-contactpunt dat in Litserborg is gevestigd.

Ook wanneer u in aanmerking wil komen voor een kleinschalige woning kunt u contact opnemen met genoemde telefoonnummers of contactpunt.

Voor Vivent-dagactiviteiten kunt u contact opnemen met Vivent (073-3160303).

Belevingstuin

Door Stichting Dungense Belevingstuin is rondom Litserborg een prachtige belevingstuin gerealiseerd voor alle bewoners van Barbaradael en voor inwoners van Den Dungen en Maaskantje. Deze belevingstuin is een plek waar ruimte is om te beleven, bewegen en te ontmoeten. Met medewerking van Dungenaren, Maaskantenaren en Dungense bedrijven is deze prachtige tuin gerealiseerd. In mei 2018 is de belevingstuin officieel geopend door oud-pastor C. van Beurden.

Nu de tuin gereed is moet deze ook worden onderhouden. Dat kost geld en daarom is Stichting Dungense Belevingstuin altijd blij met een donatie of een gift. Wilt u een donatie doen? Kijk voor meer informatie op www.dungensebelevingstuin.nl onder het kopje ‘donateurs’.

Menu Title