Litserborg.

Onze zalen

Litserborg heeft diverse zalen te huur. Er is een grote zaal, die ook in vier kleinere zalen te verdelen is. De zalen zijn dan onderling gescheiden met schuifwanden.
 
Er is altijd wel wat te doen. Je kan een kop koffie drinken in het Grand Café, een krant lezen of biljarten. Onze huurders organiseren hun activiteiten in de zalen. Je kan er sporten, muziek maken, dansen, yoga les nemen etc. Ontmoet elkaar in onze zalen!

De Brug, De Meile, Horzik

De grote zaal heeft een oppervlakte van 265m2 en is onder te verdelen in vier aparte zalen (De Brug, De Meule, Den Horzik en 't Woud) van elk 65m2. De totale zaal heeft een capaciteit van ongeveer 200 personen. Per zaal kunnen er ongeveer 50 personen tegelijkertijd plaatsnemen. In deze zalen organiseert nu de Judo, de dansschool en de harmonie hun lessen.

De Toonzaal

De Toonzaal is vernoemd naar Toon van de Hofstad. Het is een kleinere zaal met een oppervlakte van 55m2. De zaal is geschikt voor ongeveer 40 personen en wordt vaak gebruikt als vergaderruimte.

Op die Dijk

Op Die Dijk is een grotere ruimte. Deze is nu hoofdzakelijk in gebruik door Peuterarrangement Blij en als hobby ruimte. De zaal is ongeveer 52m2 groot en geschikt voor ongeveer 20 personen. Het is prima te gebruiken voor bijvoorbeeld vergaderingen of workshops.

Op die Dunghen

Op die Dunghen is een kleinere zaal geschikt als spreek of vergaderkamer. Het heeft een oppervlakte van 15m2 en biedt plaats aan ongeveer 10 personen.

De Wiel

De Wiel is een grote vergaderzaal. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 30m2 en is voorzien van een scherm en beamer. Er is ruimte voor ongeveer 15 personen.

De Donk

De Donk is de dagbesteding van Vivent. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 110m2 en is geschikt voor ongeveer 50 personen. Overdag is deze ruimte in gebruik bij Vivent. In de avonduren is deze ruimte beschikbaar op aanvraag.

Boek nu

een zaal voor u

Hier kunt u  een zaalvoorkeur reserveren dat past bij uw activiteit. 

Neem contact op