Litserborg.

Wij zoeken jou!

Stichting Litserborg zoekt twee nieuwe bestuursleden. Ben jij één van die twee die wij zoeken?

Litserborg is een multifunctionele accommodatie voor de dorpskernen Den Dungen en Maaskantje. We bieden met onze zalen en gezellig Grand Café een perfecte plaats om elkaar te ontmoeten. Er worden vele activiteiten georganiseerd, van sport tot muziekles en van thema avonden in het Grand Café tot het vertonen van films.

We zoeken jou! Want jij bent gemakkelijk in de omgang, zoekt graag mee naar oplossingen en je wilt je graag net als wij met veel enthousiasme inzetten voor onze lokale gemeenschap. Jij wilt Litserborg een duwtje in de rug geven om nog beter te presteren op maatschappelijk en financieel vlak en zo nog beter te voorzien in de wensen en behoeften van onze dorpsgenoten.

Wie zoeken wij?

Vacature bestuurslid met portefeuille communicatie: samen met het bestuur bepaal jij het beleid ten aanzien van communicatie, hou je onze website bij en zorg je voor pakkende uitingen op onze sociale media om onze dorpsgenoten te wijzen op de mooie activiteiten die wij organiseren en clubs die in onze Litserborg huizen.

Vacature bestuurslid secretaris: jij bewaakt de voortgang van ons ondernemingsplan, jij notuleert de vergadering en houdt onze actielijst bij en verzorgt de correspondentie met onze stakeholders.

De functie als bestuurslid is onbezoldigd maar geeft veel voldoening omdat het leuk is om nieuwe mensen te leren kennen en op deze wijze iets terug te doen voor onze gemeenschap. We vergaderen ongeveer éénmaal per maand, meestal op dinsdagavond. Naast serieus vergaderen is er na de vergadering vaak nog wat tijd om met elkaar een drankje te drinken in ons gezellige Grand Café.

Dus heb je interesse of wil je meer informatie, schroom dan niet en neem contact op met Nico Prevoo (voorzitter) voorzitter@litserborg.nl of Monique den Otter (vice voorzitter) vicevoorzitter@litserborg.nl

Reageer! Je bent meer dan welkom.

Namens het bestuur Stichting Litserborg